“Nuk jom tut”, Zoja Nushi tregon pse shkoi në shtëpinë e VaIi Corleone-s dhe çfarë ndodhi atje


Në intervistën dhënë për “Kendiv”, vajza virale e “Tik-Tok”-ut Zoja Nushi foli edhe për një nga momentet më të komentuar që ndërlidhet me Vali Corleonen.

Zoja tregoi pse shkoi në shtëpinë e Vali Corleones, pas ftesës që ai i bëri ‘live’ derisa ishin në “Tik-Tok”. Ajo thotë se kjo ishte diçka normale. Video në linkun më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *