Selfiet më qesharake të njerëzve që harruan të shikonin sfondin pas tyre


Të gjithëve na pëlqen të bëjmë selfie dhe të marrim like dhe dashuri në mediat sociale. Megjithatë, ndonjëherë, selfie-t përfundojnë të jenë të çuditshme dhe me të papritura.

Në shumicën e rasteve, kur selfiet nuk dalin siç duhet, ato fshihen nga celulari. Megjithatë, disa nga selfiet më të çmendura dhe më qesharake përfundojnë në sytë e publikut.

Ndoshta ata nuk e vunë re sfondin kur postuan? Përgatituni të qeshni, ndërsa hedhim një vështrim në disa prej selfie-ve virale më argëtuese dhe tërheqëse nga njerëz që harruan të kontrollonin sfondin kur bënë foto.

Dhe mos harroni, kur të bëni atë foto të re të profilit, sigurohuni që të shikoni pas jush!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *