Donaldi e Romeo festojnë ditëlindjen, ja sa vjeç mbushin


Donald dhe Romeo sot po festojnë, ata po mbushin 27 vjeç.

Vëllezërit Veshaj janë personat më të komentuar muajt fundit, si në aspektin profesional ashtu edhe ne atë personal, shkruan “Kosovarja”

 

 

Vëllezërit kanë mardhënje super të mira me njëri tjetrin, ku shihet se vazhdimisht janë së bashku.

Ne urojmë që lumturia e tyre të zgjatë dhe të festojnë gjithmonë së bashku!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *