Rikthehet Arditi pas refuzimit të turpshëm: Tani vajzat me lusin. Si me ndryshoi jeta pas …


Me siguri e mbani mend djalin nga Elbasani që ftoi në emision Loredonën, vajzën që i kishte shkruar në Instagram, pasi i kishte nge lur fik sim.

Loredana e refuzoi duke i thënë se është në das huri me një djalë tjetër. Megjithatë, mbrëmjen e djeshme, Arditi ishte sërish në emisionin “Dua të të bëj të lumtur”.

Në natën finale të emisionit, Arditi rrëfeu se çfarë ka ndodhur me të që pas transmetimit të emisionit. Në fillim ai tha se si i lindi ideja për të ftuar Loredonën në emision. “Ishte 80% das huri për të, ndërsa 20% ishte dëshira për të ardhur në emision”, tha Arditi.

“Mbas emisionit, kam qenë ditët e para pasi është transmetuar pjesa, kam qenë pak me ankth, se çfarë se qysh si tek… por tani s’më bën përshtypje fare”, u shpreh ai.

“Prisja gjy kime nga më të ndryshmet, por i lashë çdo gjë”, tha Arditi. Arbana i tha se ka patur nga ata që kanë qenë shumë ag re sivë në MEME, për shkak të rastit të Arditit. “Si ndryshoi jeta jote pas emisionit?”, e pyeti Arbana.

“Ndryshoi papritur, komplet. Ndodhi diçka e bukur për mua se u bëra person publik, edhe pse jam i çiltër, i drejtë, por u bëra person publik. Tani për momentin pres që të arrij atje ku dua, të arrij famën time. Dua të bëhem i famshëm”, tha Arditi.

Si shkon me jetën dashurore? “Më mirë… tani kam të da shur, nëpërmjet Instagramit e kam gjetur. Tani s’kam ç’të bëj… më propozojnë vetë”, u shpreh ai.

Në sallë shpërthyen të qeshurat. “Ajo korçarja më bëri rolin e të vë shtirës deri dje. Tani më propozojnë vajzat dhe bëj unë rolin e të vë shtirit”, tha Arditi. Në fund, Arbana i kërkoi që mos t’i nga cmonte më vajzat në Instagram./meganews.al/

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *