Armina Mevlani: Një grua 40 vjeç është super e ndezur për s*ks, i duhet një çun i ri!


Nusja e ish-kryeministrit Sali Berisha, Armina Mevlani, shpeshherë jep leksione për se k sin dhe për pamjen e femrave në përgjithësi. Ajo ndiqet nga mijëra shqiptarë në rrjetin e saj social Instagram dhe aty u përgjigjet pyetjeve të vajzave.

Së fundmi, në një studio televizive, Armina ka folur për se k sin tek gratë 40 vjeç.

 

 

Sipas Arminës në moshën 40-vjeçare, gruaja është e ndezur për seks dhe vetëm një djalë i ri mund “t’i dalë për zot”. Këtë Armina e ka të dëgjuar nga të tjerët, pasi vetë nuk i ka mbushur të 40-tat.

Armina thotë:

 

 

Ka nevojë për pasion një femër 40 vjeç, se unë kështu e kam dëgjuar. 40-vjeçaret më thonë se në moshën 40 vjeç je super e ndezur, të duhet një çun i ri se nuk zgjidhet ndryshe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *