Twitter mbyll zyrat në Bruksel/ Mijëra punëtorë në rrugë


Vendimet e Twitter Inc për të mbyllur zyrat në Bruksel , por edhe për të pushuar nga puna mijëra punonjës, ngrenë shqetësime për shkallën e përputhshmërisë së kompanisë me rregullat e reja të Bashkimit Evropian kundër postimeve me përmbajtje të paligjshme, tha komisioneri Didier Reiders .

Reiders, i cili u takua me përfaqësuesit e Twitter në selinë evropiane të kompanisë në Dublin, i kërkoi kompanisë të qartësonte pozicionin e saj për një numër çështjesh, i tha Reuters një zyrtar i Komisionit Evropian .

“Përfaqësuesit e Twitter-it siguruan për angazhimin e kompanisë për të siguruar respektimin e plotë me rregullat evropiane. Komisioneri Reiders e vuri në dukje këtë angazhim dhe i kërkoi Twitter -it ta përkthejë atë në masa konkrete ”, tha zyrtari, i cili foli në kushte anonimiteti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *