Çmenduri në një dasëm! Dhëndri fiton 230 mijë euro ndërsa nusja 5 kilogramë ar (VIDEO)


Në dasmën ku morën pjesë 7 mijë persona, dhëndrit i dhanë 4.2 milionë lira (230mijë euro) dhe nuses 5 kilogramë ar.

Në këtë dasmë madhështore u therën afërsisht 500 bagëti të imta.

 

 

Për më tepër, Dhëndri përveç 230 mijë eurove përfitoi edhe 2 mijë zarfe të pahapura.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *