Ѕhkëmben meѕazhe me një të рanjοhur, vendos t’a takojë në hotel dhe zbulon se ëѕhtë vjehrri i ѕaj


Kohët e fundit aplikacionet për takime dhe biseda janë shumë të njohura përmes të cilave mund të takoni burra dhe gra. Qoftë për argëtim, për të takuar një shpirt binjak, këto faqe takimesh dhe bisedash janë rendi i ditës.

Një grua dhe një burrë kanë lënë një takim për t’u njohur, pa e ditur se tashmë kanë qenë në kontakt të ngushtë. Në fakt ata ishin vjehërr dhe nuse. Le të zbulojmë se si shkuan gjërat në detaje.

28-vjeçarja e re Lili shkëmbente mesazhe me Wan, një burrë 57-vjeçar me të cilin vendosi të takohej. Sapo mbërritën në vendin e takimit, dy “të dashuruarit” zbuluan diçka padyshim që i la pa fjalë: ishin nusja dhe vjehrri.

“Kemi shkëmbyer shumë mesazhe dhe në fund vendosëm të takoheshim. – tha zoti Wan – Sa kèq që, sapo hapëm derën, të dy mbetëm pa fjalë. Lili më pa, u kthye dhe iku menjëherë”. Por nuk mbaroi me kaq.

Ndoshta ngaqë kishte perceptuar diçka, burri i Lilit, si dhe djali i Wan, e kishte ndjekur gruan. Kështu kur iku nga takimi me vjehrrin, u gjend përballë të shoqit. Gjë që sipas asaj që ndodhi në minutat në vijim duket se nuk e ka marrë mirë. Në fakt situata u përshkallëzua dhe filloi një shèrr.

Ideja se mund të kishte një lidhje mes gruas dhe babait nuk e ka bërë të ndihet i qetë. E gjithë situata përfundoi me nusën dhe vjehrrin në spίtαl dhe 5 ditë bυrg për bashkëshortin. Një takim i veçantë që askush nga të tre nuk do ta harrojë. Le të shpresojmë për ta që gjërat të jenë zbardhur dhe gjithçka të kthehet në normalitet.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *