Çmenduri! Mundën Argjentinën, princi i Arabisë Saudite u bën dhuratën ‘e jetës’ futbollistëve


Pas përmbysjes së tyre dramatike ndaj Argjentinës, favoritëve të Kupës së Botës, i gjithë ekipit të futbollit nga Arabia Saudite do të shpërblehet me një Rolls Royce nga vetë princi.

Shpërblimi është mirësjellja e princit të Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman Al Saud, i cili do t’u japë atyre nga 6 milionë dollarë Rolls Royce Phantom. Arabia Saudite do të testohet nesër kundër Polonisë për të parë nëse do të vazhdojë udhëtimin e tyre në Kupën e Botës.

Pas mposhtjes së Argjentinës dhe marrjes së mundshme të një Rolls Royce, e imagjinoni dot se çfarë do të merrnin nëse do të kalonin në raundin tjetër?! Kush dëshiron që ata të luajnë për ekipin kombëtar të Arabisë Saudite tani?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *