“Une jam shume e re, e te tradhtoj si te dua”, Anjeza ia thotë troç burrit 72-vjeçar: Si me tradhetove me motren e shokut


Alfredo, i cili është italian dhe bashkëjeton me Anjezën, ndodhet në një situatë të vështirë përballë saj në “Shihemi në Gjyq”. Shkak është shtëpia e tyre në Kavajë e cila nuk figuron më nën emrin e Alfredos, por të motrës së një shoku të tij shqiptar.

Kjo e ka bërë Anjezën ta sjellë bashkëjetuesin e saj në rubrikën nga “E diela shqiptare” në Tv Klan me dyshimin se ai e tr dhton dhe kontrata e pronësisë është prova. Ndërkohë Anjeza, e zemëruar dhe e l nduar, në njëfarë mënyre, i përmend Alfredos detajin e moshës mes tyre, pasi ai është 72 vjeç.

Anjeza: Le fëmijën tënd, nusen tënde për t’ia dhënë asaj shtëpinë. Ça është kjo? Unë si duhet të ndjehem? Alfredo: Më kanë mashtruar! Anjeza: Më fal, unë si duhet të ndjehem si femër? Më thuaj, si duhet të ndjehem? Jam akoma e re, mund ta bëja unë, jo ti.

Alfredo: Nuk të kuptoj, kemi qenë 15 vite bashkë. Njëri më i bukur se tjetri fëmijët që kemi bërë dhe ti nuk më njohe mua? Anjeza: Ti ku arrite? Pse më bëre të të sjell këtu? Pse e bëre veten ti? Pse duhet të marr unë fëmijët dhe të nisem? Ti duhet t’i sistemoje gjërat para që unë t’i zbuloja. Alfredo: Unë tani e zbulova, tani. Çfarë po më thua?/tvklan.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *