Problem me vizë, Shkurte Gashi anulon koncertin e madh


Paisja me vizë vazhdon të jetë një pengesë për kosovarët. Së fundmi, Shkurte Gashi u desh të anulonte një koncert në Angli për shkak të mos pajisjes me vizë.

Teksa njofton se ajo nuk do të jetë pjesë e koncertit që mbahet me 16 nëntor, artistja shkruan: “Nuk do të jem në Angli për arsye të mos pajisjes me vizën e UK dhe kërkoj falje që nuk do të jem në këtë event kaq të bukur”.  /Prive.al

Paisja me vizë vazhdon të jetë një pengesë për kosovarët. Së fundmi, Shkurte Gashi u desh të anulonte një koncert në Angli për shkak të mos pajisjes me vizë.

Teksa njofton se ajo nuk do të jetë pjesë e koncertit që mbahet me 16 nëntor, artistja shkruan: “Nuk do të jem në Angli për arsye të mos pajisjes me vizën e UK dhe kërkoj falje që nuk do të jem në këtë event kaq të bukur”.  /Prive.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *