Dalin hapur! Beniada ben veprimin e madhe per ‘burrin’ e saj, vellain e Arber Hajdaraj (Foto)


Edhe pse nuk e kanë konfirmuar, të gjitha detajet tregojnë se Beniada dhe Bleri janë në një marrëdhënie dhe çifti nuk ka çfarë të mohojë. Ata duket se e kanë konfirmuar në heshtje. Nuk fshihen më! Modelja konfirmon gjithçka, personazhi i njohur.

Nëse mund ta quajmë të tillë, “shkesi” i Beniadës dhe Blertit ne fakt nuk ka qenë Arbër Hajdari. (vëllai i Blertit), por emisioni proçesi sportiv ku Beniades ju besua nje vend që kur ishte pjesmarrëse në Big Brother. Nuk fshihen më! Modelja konfirmon gjithçka, personazhi i njohur.

Ky emision u bë edhe shkak që Blerti të shfaqet në shtëpinë e Beniadës, por nga ekrani i televizorit. Modelja ka publikuar një InstaStory ku i ka bërë edhe tag Blertit pa u ndjerë aspak në presion nga zbulimi i lidhjes së tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *