Zbulohet denoncimi i Dritan Muskurtit 5 ditë para se të vritej: Vëllai im mban nje..


Arsen Muskurti nuk ka shprehur asnjë pendesë për vr*sjen e vëllait të tij Dritan Muskurti, i njohur edhe me emrin Alban, 44 vjeç dhe bashkëshortes Nora, 33 vjeçe, ndërsa TCH ka zbuluar detaje të reja.

 

 

“Jam paraqitur në komisariat me vullnetin tim, pasi sot në datë 25 gusht 2022 vëllai im Arsen Muskurti , pas një konflikti përballë dyqanit, ka lëvizur dy tre herë në këmbë përpara zyrave të dyqanit tim”, ky është rrëfimi i fundit i viktimës Dritan Muskurti dhënë përpara policisë së Tiranës pesë ditë përpara se të vritej, në të cilën ai lutej për urdhër mbrojtjeje dhe në të cilën kërkon ta ruanin nga i vëllai Arsen Muskurti.

Sipas medias, kjo kërkesë u referua në gjykatën civile që kishte lënë si seancë të parë datën 9 shtator.

 

 

Në padi viktima shton se ”dua të theksoj se pasi kam parë kamerat dyshoj se poshtë bluzës së tij ka patur ar më të llojit pist*letë, pasi jam në dijeni se ai ka ar më me vete”.

I ndjeri rrëfen se si pasi bashkëshortja iu lut të mos paraqitej në zyrë ai njoftoi policinë për ndihmë.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *