Kanye West po ndjell frikë tek Donald Trump?


Kanye West aktualisht po ka një efekt mes republikanëve dhe konservatorëve që Donald Trump do të dëshironte vetëm të kishte. Në fakt, ai gjithmonë ëndërronte të kishte një popullaritet të ngjashëm, por nuk e bëri kurrë. Ata që mendojnë se vizita e Kanye West në Mar-a-Lago këtë javë ishte një ekspozitë admirimi, ata nuk e kuptuan atë që Kanye West po përpiqej të bënte. Thjesht duke parë reagimet e Donald Trump kundër reperit, mund të dalloni se ai e sheh Westin si një kërcënim.

Nëse Donald Trump do të ishte i vetmi që kandidon për president për konservatorët, ai ndoshta do t’i duhej vetëm të bënte më të mirën Ron de Santis. Por njoftimi i Kanye West dhe fushata që ai tashmë ka nisur është një rrezik real për aspiratat e Trump. Të kesh një shumë kandidatë “konservatorë” do t’i ndajë të gjithë vetëm kur duhet të votojnë. Do të thotë që në mënyrë të pashmangshme do të përkthehet në më shumë vota fituese për demokratët. Nëse kjo ndodh, çdo shpresë për partinë republikane do të shkatërrohet gjatë këtij cikli zgjedhor falë Kanye West.

Fakti që Kanye West shpalli kandidaturën e tij kaq herët në lojë duhet të shqetësojë çdo republikan konservator, jo vetëm Donald Trump. West tashmë ka filluar të bëjë turne në vend dhe t’u bëjë thirrje republikanëve konservatorë të privuar nga e drejta, të cilët janë zhgënjyer nga gabimet e Donald Trump gjatë presidencës. Ai u bën thirrje njerëzve që marshuan në Charlottesville dhe konsiderohen si nacionalistë të bardhë. Dhe West po justifikon gjithashtu njerëzit që ishin pjesë e kryengritjes së 6 janarit, diçka që Donald Trump vështirë se e ka bërë që nga humbja e presidencës.

Sa më shumë njerëz të shihni rreth Kanye West, aq më e qartë bëhet se ai po kthehet shpejt në zgjedhjen e re të fortë për konservatorët dhe shumë republikanë gjithashtu. Edhe nëse ai kandidon si i pavarur, Perëndimi mund të ketë fuqi të mjaftueshme për të bërë një ndryshim në zgjedhjet presidenciale. Tashmë po e fotografojmë reperin gjatë debateve kundër kandidatëve demokratë dhe republikanë. Edhe nëse nuk ju pëlqejnë pikëpamjet e tij, duhet të kuptoni se Kanye West të paktën nuk është i mërzitshëm për njerëzit që ndjekin jetën e tij surreale në muajt e fundit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *