(Video) ”Nuѕja iku nga daѕma”/ Shqiptari e tregon: I çuan daѕmorët në ѕрital


Siç e do zakoni behën dasmat në vendin tonë” është një falje popullore e cila e përkufizon ahengjet familjare.

Ndërsa një ngjarje e pazakontë ka ndodhë në një nga familjet shqiptare gjatë sezonit të dasmave. Organizuesi i dasmës Eltoni ka fol në emisionin “Libero” me Resul Sinain rreth kësaj ngjaje të pazakontë në vendin tonë.

Duket se nusja kishte bra ktisur dhëndrin dhe Eltoni ishte detyruar nga familja e nuses të gënjej duke i thënë se “ nusja është e sëmurë dhe e kemi dërguar në spital”. Për ta kuptuar të gjitha detajet të kësaj historie, shiko videon më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *