Cila tifoze është më e zjarrët në “Katari 2022”


Tifozët e futbollit në ngjarje të mëdha krahas futbollistëve kanë mundësi të shohin edhe vajza tërheqëse në tribuna.

Sikur është një garë edhe mes tyre se cila zgjon më shumë kërshëri. Këtë radhë kemi zgjedhur dy tifoze të zjarrëta, një arabe e cila bëri tifo për Arabinë Saudite dhe kroatën, e veshur e gjitha me ngjyrat e flamurit të shtetit nga vjen.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *