Arrestohet Iljasa Fazliu, logopedi që àbuzoi me 5 vjeçaren me autizëm


Gazeta Insajderi ka raportuar për a buzimin p siqik që logopedi nga Gjilani, Iljasa Fazliu ka ushtruar ndaj një vajze të m itur në ordinancën e tij.

Insajderi ka kontaktuar me zëdhënësin e policisë së rajonit të Gjilanit, Ismet Hashani dhe i njëjti tha se logopedi është a rrestuar mbrëmë rreth orës 00:50.

”Po doktori është a rrestu në mbrëmje rreth orës 00:50 nga policia nën dyshimin se ka kryer veprën trajtim i pandërgjegjshëm mjekësor”, tha Hashani për Insajderin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *