Megi Pojani nuk ka të ndalur, hap këmbët dhe në mes tyre vendos lule


Ajo nihet për natyrën e saj ekspresive, bëhet fjalë për moderatorën Megi Pojani, e cila së fundi ka vendosur ta sfidoj vetën në vallëzim. Modelja Megi Pojani e cila ëdhtë pjesë e spektaklit televiziv “Dancing ëith the Stars” është paraqitur tejet atrkative në secilën puntatë.

Ajo është mjaft aktive në rrjete sociale ku shpesh ndanë imazhe të ndryshme me fansat e saj besnik. Së fundi ajo ka befasuar me një postim jo shumë të zakonshëm.

Megi shihet e ulur në dysheme teksa ka hapur këmbët dhe mes tyre ka vendosur një buqet me lule.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *