Mendimi Juaj?! A ëѕhtë ne rregull që një grua 45-vjeçare të veshë хhinѕe të griѕura si një vajzë 15-vjeçare?


Gjatë viteve të fundit, xhinset e grisura janë veshur nga vajza 15-vjeçare dhe gra 45-vjeçare. Ndërsa xhinset e grisura janë në trend, pyetja është nëse është në rregull që femrat e moshës së mesme të vishen si gjimnaziste.

Nuk është e nevojshme të visheni si fëmijë për t’u dukur me e re dhe në modë. Stili juaj i veshjes duhet të theksojë më së miri moshën tuaj. Prandaj, përpiquni të visheni gjithmonë me shije! Disa femra i kanë grisur plotësisht xhinset dhe nuk do t’i hiqnin dorë përgjithmonë, ndërsa të tjerat nuk do t’i mbanin me asnjë çmim.

Nemanja Ivanisevic, një stilist, gjithashtu beson se ashtu si çdo rast kërkon një kod të caktuar veshjeje, kështu çdo moshë sjell me vete disa avantazhe dhe sanksione. Është jashtëzakonisht qesharake që gratë në të pesëdhjetat dhe vajzat adoleshente vishen njësoj.
figure>

Mendoj se kushdo mund të veshë xhinse të grisura, por që duhet të jenë në përputhje me atë që e lejon figura dhe mosha, që të mos jetë pa shije. Kur blejnë xhinse, gratë duhet të fokusohen në gjetjen e një përshtatjeje të mirë, pasi kjo është më e rëndësishmja. Dhe nëse modeli është grisur apo jo është më pak e rëndësishme – këshillon Ivanishević.

Ai beson se xhinset e grisura janë ideale për disa momente dhe situata të relaksuara ku nuk keni nevojë të lini përshtypjen e një zonje elegante dhe të matur, por të një personi të ftohtë dhe të relaksuar. Ndaj mos ngurroni t’i vishni në mbrëmje kur dilni për një pije me partnerin, por mos i vishni në punë sepse është vërtet e vrazhdë. Dhe shumë nga institucionet tona publike i trajtojnë xhinset e grisura në gjunjë si veshje të papërshtatshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *