Gruaja e veshur më mirë në botë e sheikut të Katarit: Ajo ka shtatë doktoratura dhe shtatë fëmijë (FOTO)


Gruaja e sheikut të Katarit Hamad Khalifa Al Thani, Moza bin Nasser konsiderohet si një nga gratë e veshura më mirë në botë.

Moza (63) u martua në moshën 18-vjeçare dhe më pas, në vitin 1977, ishte studente në Universitetin e Katarit dhe mori titullin sociologe e diplomuar nëntë vjet pas martesës.

Zonja 58-vjeçare është një nga tre gratë e ish-emirit të Katarit, Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani dhe nënë e shtatë fëmijëve të tij, përfshirë emirin aktual të Katarit, Tamim bin Hamad al-Thani. . Edhe pse burri i saj abdikoi në favor të djalit të tij, Sheikha Moza mbetet një markë e Katarit dhe një nga gratë më me ndikim në Lindjen e Mesme dhe në botë.

Ajo mori pjesë në hapjen e Kupës së Botës në futboll me një fustan Prada, duke i uruar të gjithëve lumturi dhe sukses.

Që Moza i shtyn kufijtë e modës në botën arabe, dëshmohet edhe nga pranimi i saj në Shtëpinë Ndërkombëtare të Grave më të Veshura në Botë në vitin 2015.

Stili i saj karakterizohet nga turbanet elegante si një alternativë ndaj hixhabit, kështu që me kalimin e kohës ato u bënë marka e saj, e ndjekur nga ngjyrat intensive, eleganca e patëmetë dhe markat e shtrenjta si Chanel, Dior, Gucci e të tjera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *