Vrasja e dyfishtë nga vëllai/ Nëna nuk shkon në ditën e varrimit të Dritan Muskurtit dhe bashkëshortes, të pranishëm vetëm…


Janë përcjellë për në banesën e fundit këtë të mërkurë, Dritan (Alban) Muskurti dhe bashkëshortja e tij Nora Muskurti.

Çifti Muskurti u qëlluan për vdekje nga vëllai i 44 vjeçarit, Hamza (Arsen) Muskurti, brenda biznesit të tyre në afërsi të Myslym Shyrit në Tiranë. Tragjedia erdhi si pasojë e një konlikti brenda familjes që kishte nisur prej kohësh midis dy vëllezërve për shkak të mosmarrëveshjeve për bizneset e tyre.

Kjo e fundit nuk ka qenë e pranishme në ceremoninë e varrimit të Dritanit dhe bashkëshortes së tij. Nuk dihet nëse ka qenë e frikësuar nga një tjetër konflikt i mundshë apo ka mbështetur djalin vrasës. Në ceremoni kanë qenë të pranishëm miq, kolegë të tyre dhe familjar të Nora Muskurtit. Nora dhe Hamza Muskurti ishin prindër të tre fëmijëve të mitur.

Janë përcjellë për në banesën e fundit këtë të mërkurë, Dritan (Alban) Muskurti dhe bashkëshortja e tij Nora Muskurti. Çifti Muskurti u qëlluan për vdekje nga vëllai i 44 vjeçarit, Hamza (Arsen) Muskurti, brenda biznesit të tyre në afërsi të Myslym Shyrit në Tiranë. Tragjedia erdhi si pasojë e një konlikti brenda familjes që kishte nisur prej kohësh midis dy vëllezërve për shkak të mosmarrëveshjeve për bizneset e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *