Beatrix Ramosaj kujton Donaldin për 28 nëntor


Beatrix Ramosaj është një personazhet publike më të dashura nga publiku. Lidhja dhe ndarja me Donaldin,ishte një nga ngjarjet më të komentuara nga mediat rozë.

Për ditën e pavarësisë së Shqipërisë, vitin e kaluar ata bënë një festë të madhe në Big Brother, shkruan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *