Marigona dhe Robini realizojnë veshjen më të mirë për 28 Nëntor


Marigona dhe Robini vazhdojnë të jenë ndër çiftet që tërheqin vëmendje të madhe në mediet rozë. Dyshja janë aq aktiv në rrjete sociale, saqë nuk mungojnë edhe në lajme, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë ditë festive, ata kanë realizuar një stil të veshjes në mënyrë të duhur duke iu përshtatur 28 nëntorit.

Theksojmë, ata vazhdojnë të shprehin lumturinë që kanë pranë birit të tyre, duke mos munguar me momente të shumta.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *