Luana Vjollca krenare me kombësinë e saj


Luana Vjollca, një nga vajzat më të bukura që ka kombi shqiptar, ndihet krenare me kombësinë e saj.

Bukuroshja, shfaqet me veshje kombëtare dhe me plis në kokë. Luana vazhdimisht në programet që moderon përcjellë mesazhe të forta për popullin shqiptarë.

Ajo mori shumë komente të bukura nga ndjekësit e saj, shkruan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *