Blerona zgjedh fustanin më të mirë për festën e 28 Nëntorit


Blerona Zeqiri është e zonja që në çdo kohë të duket bukur me stilin që ka. Me shumë poza që publikon duket perfekte dhe shkëlqen, shkruan “Kosovarja”.

Sot, për festën e 28 Nëntorit ajo ka zgjedhur modelin më të mirë të fustanit duke shkëlqyer me rregullimin perfekt.

Si gjithmonë, në profesionin që ka ajo mbetët emër i dalluar me punën që bën.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *