Dhunohet dhe gra’bitet në mes të Tiranës Aktori I Njohur Shqiptar…


Aktori i njohur humorit, Rezart Veleshnja, i njohur për rolet epike në Portokalli që kanë mbetur në kujtesën e publikut, ka rënë pre e një grabitje me dhu ne disa ditë më parë.

Prapaskena mëson nga burime serioze se Rezart Veleshnja është goditur në befasi pranë një bankomati nga një grup personash, në një nga zonat më të populluara të Tiranës.

Sipas referimit në prokurori, aktori është godit ur sapo ka tërhequr një shumë të hollash nga bankomati. Pas goditjes, personi, i cili mbështetej edhe nga disa të tjerë, i ka futur dorën në xhep, duke i marrë paratë.

Gjatë sulmit Rezart Veleshnja ka pësuar dëmtime deri në një shkallë të rëndë, në disa pjesë të trupit. Nga ana e saj, policia, pas një punë intensive hetimore, ka arritur të zbulojë grabitësit, duke i arrestuar.

 

 

Grupi ruante qytetarë të ndryshëm kur tërhiqnin pata nga banka, duke u marrë paratë me dhu ne.

Autorët tashmë rrezikojnë nga pesë gjer në 15 vite burg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *