Sokoli: Hamidja m’tha sa herë dush nëpër hotele thirrum vi, 25 mijë euro ti dha djalin lema!


Sokol Halili në letren e tij ka rrefyer shume cka per te dhe raportet e tij me Hamiden.

Ai mes tjerash ka thene se Hamidja e luti qe te ndahej dhe se per femije do ta paguante hic me pak se 25 mije euro, shkruan Raporto24.

Nderkohe qe sipas tij, Hamidja i ka thene qe sa here qe ai ta therriste per takime, ajo do ti pergjigjej pozitivisht.

Lexo letren per me shume:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *