Pamje: “Vritni, vritni shqiptarët” – serbët me thirrje shoviniste në stadium


Në një moment kur nervat kapluan lojtarët në fushë, mendësia shoviniste u vu në pah nga tifozët serbë, të cilët thërrisnin me korin e marrëzishëm “vritni, vritni shqiptarët”.

Kjo nuk është hera e parë që diçka e tillë dëgjohet nga tifozët serbë në stadiumet e ndryshme. Bërtitmat në kor “vritni, vritni shqiptarët” erdhën në momentin kur kishte një rrëmujë të krijuar në fushë, me ç’rast u provokua shumë edhe Granit Xhaka.

Mirëpo, ylli shqiptar këtyre thirrjeve dhe provokime tjera u përgjigj po ashtu në formë direkte, duke i sharë në shqip: “Po jua q* atë nanë në p*dh.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *