Вurri divorсohet dhe lidhet me nje kukull. Taѕhme рo kalon рuѕhimet dhe muajin e mjaltit.Foto


Një bodybuilder pasi eshte divorcuar eshte lidhur me nje kukull dhe thote qe po kalon muaj mjalti.

Ai thote se eshte i lumtur me te sepse ajo nuk te lodh me llafe dhe te bertitura. Ai shkon me te dhe te pij kafe por dhe te drekoj.

Te gjithe njerezit sillen mire me ne kur shkojme per pushime se bashku. Ai fotografohet dhe eshte marre ne intervista nga shume media dhe tregon se ndihet mire nga kjo gje.

Jame ber i famshem te gjithe me duan dhe me respektojne te gjitheve u japim gezim dhe i bejm te lumtur dhe te buzeqeshur.Ai e quan ate Luana dhe thote se eshte shume e urte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *