Tro nditese ne Greqi! I riu shqiptar v ret me dy plu mba ne koke te dashuren e tij shqiptare, per arsyen e rende


Zbardhen emrat e v ktimës dhe autorit të ngjarjes së rëndë në Greqi. Mësohet se 25-vjeçari shqiptar

Qamil Taja ka vr rë me partneren e tij 19-vjeçare Kristjana Brakaj pas një sherri për motive xh lozie. Pas kr mit autori ka shkuar vetë në polici dhe ka rrëfyer kr min.

Ngjarja ndodhi mëngjesin e së shtunës në zonën e Pireut. Pl gosja f tale duket se është shkaktuar nga një go itje me ar më zj rri në kokë 19-vjeçarit. Sipas informacioneve, çifti është përl shur edhe më parë,

ndërsa burri dyshohet se ka qenë xh loz për të renë. Gjithashtu, sipas të njëjtave informacione, aktori kishte përdorur dr gë.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *