Familja e 11-vjeçares në gjendje të rëndë pas asaj çka i ndodhi vajzës së tyre


Në qershor të këtij viti Policia e Kosovës mori një informacion për zhdukjen e një 11 vjeçare. Për këtë ngjarje atëbotë ishte njoftuar edhe Prokuroria e shtetit.

Pas hetimeve organet e rendit arritën ta gjejnë vajzën e m itur.

 

 

Por përveç që e dërguan në strehimore, dhe që kanë nisur hetimet, nuk pati një njoftim se dikush është ar restuar lidhur me zhdukjen për një kohë të kësaj vajze të vogël.

Sipas burimeve të televizionit T7, deri më tani nuk ka asnjë të ndaluar të dyshuar për zhdukjen e së mi turës.

 

 

E pas gjashtë muajsh e njëjta – 11 vjeçarja nga Prishtina, u përballë sërish me një a kt ç‘nj erëzor.

Ekrem Rexhepi bashkë me katër persona tjerë, tre nga ta të mi tur dyshohet se dhυnuan sek sua li sht vajzën e vogël.

 

 

Të enjten ekipi i T7, ka vizituar familjen e viktimës. Gjendja e anëtarëve të familjes së 11 vjeçare është shumë e rëndë.

Për shkak të situatës së krijuar, babai i vajzës nuk ka pranuar të flas.

As nga Qendra për Punë Sociale, ku është strehuar vi ktima, nuk kanë treguar asgjë për të.

E rëndësishme është se pesë të dyshuarit për dhυnë se ks uale janë të ar restuar.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *