E trishte! Kjo është 19-vjeçarja që u v ra me dy plu mba në kokë nga i dashuri i saj shqiptar (FOTO LAJM)


Fotoja që shikoni më poshtë është e 19-vjeçares Kristjana Brakaj që u vr a nga partneri shqiptar në Greqi.

I riu shqiptar, Qamil Taja 25 vjeç, pasi e q lloi dhe vr u me dy pl mba në kokë, lajmëroi policinë dhe u dorëzua. Ai pretendonte se ishte nën ndikimin e dr gës dhe se ishte çmendurisht xheloz për të. Fqinjët, siç

raportojnë mediat greke, kanë dëgjuar përl shje të shpeshta dhe, sipas dëshmive, një javë më parë është dëgjuar një sh rr i madh dhe intensiv.

“E bëra nga xhelozia”, ky është shqiptari që vr u të dashurën bashkëkombëse në Greqi (FOTO LAJM)
Edhe 19-vjeçarja punonte në një lokal nate në Kallithea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *