“…Gruaja nuk vri.tet pas koke, por në lule të ballit”, ky është komenti i një kosovari pas vra.sjes së gruas shtatzëne


Sa herë në Kosovë ndodh ndonjë rast i rëndë, si ai i vr.as. jes së gruas shtatzënë nga ish-burri i saj, i cili më pas bëri vetëvra.s. je, komentet në rrjet po ashtu janë vr.as.ës e, dhe shumë shqetësuese.

Shiko edhe: I njëjtë ka qenë edhe komenti i Burim Zymit nga Gjakova, ashtu siç i shkruan në profilin e tij në Facebook, i cili e ka arsyetuar vra.s.je n e Hamide Magashit nga ish-burri i saj, Sokol Halili.

Zymi ka shkruar se edhe ai ashtu do të vepronte, po ti vinte puna. “Më falni çka po flas, nuk ka pas qare pa e v.r.a gruan e vet në derën e oborrit të spitalit se gruja duhet me qene për një burrë. Krejt kjo vra.s. je që është bërë, është bërë nga motrat e veta. Po trimi se ka qenë trim e ka vra, po nuk ka pas përkrahje pastaj vr.a.u veten”, shkruan Zymi në komentin e tij, të bërë tek video e emisionit Debat Plus, transmeton Gazeta Insajderi.

“I lumtë atij që nuk ka rënë në dorën të policëve e ka kryer punën dhe ka shku ne gjenet, nuk e njoh as njërën palë, por gruaja nuk vr.it. et pas koke, por në lule të ballit”, vazhdon shkrimi i tij. Ai tutje thotë “ishalla s’i ndodh kurrkujt dhe atij që i ndodh kësi rasti gruan duhet me vr.a në lulen e ballit”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *