Ukraina godet në “zemër” Putinin, ja çfarë vendimi merr për vajzën e tij


Sanksionet kanë dominuar shumë diskutime rreth kësaj lufte dhe Ukraina, sapo ka miratuar paketën e re kundër 99 individëve dhe 178 personave juridikë nga Rusia dhe Bjellorusia, shkruan BBC.

Ai përfshin masa kundër vajzave të presidentit rus Vladimir Putin. Paketa synon gjithashtu ndërmarrjet ruse të mbrojtjes dhe zyrtarët e bankave qendrore ruse dhe bjelloruse.

Lista e sanksioneve përfshin kompani dhe organizata që ndihmojnë në mënyrë indirekte makinerinë e luftës ruse.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *