“I erdhi nje mesazh ku…”, vr au të dashurën për xhe lozi, flet shqiptari: U pendova por


Autori shqiptar i vr sjes të së dashurës së tij ka mbërritur në Gjykatën e Pireut pak pas orës 10:30 të mëngjesit nën masa dr matike sigurie dhe ka qëndruar në zyrën e hetimit për më shumë se 2 orë. Prokurori e ka ak zuar për vr sje me dashje në gjendje të qetë shpirtërore, ndërsa avokati i s lmuesit në deklarimet e tij ka theksuar se 25-vjeçari është i p nduar dhe i d rrmuar nga përfundimi tr gjik.

“Ai kërkoi dhe iu dha një afat për të kërkuar falje. Është e dhënë që më ka shprehur pendimin. Ai është i shk tërruar. Nuk do të doja të bëja një deklaratë të parakohshme nëse ai kishte përdorur dr gë”, tha avokati i autorit, z. Christos Divanidis. Sipas informacioneve, 25-vjeçari pretendon se si ai ashtu edhe v ktima kanë pasur shp rthime xhelozie dhe se shkak i sh rrit fatal që përfundoi në vr sje ka qenë një mesazh që 19-vjeçari ka parë në celular.

Kujtojmë se pas kr mit, 25-vjeçari është paraqitur vullnetarisht në komisariat dhe është dor zuar duke rrëfyer se ka vr rë partneren e tij. Ai ka pohuar para efektivëve se ishte xheloz për 19-vjeçaren dhe se kishte përdorur k kainë, para se të merrte ar mën dhe ta q llonte dy herë në kokë. “Kam ardhur të d rëzohem. Unë vr va partneren time. Ajo ka vd kur në shtëpi”, mësohet se i riu ka thënë në polici./abcnews.al/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *