LIVE: Getinjo, banori i parë i Big Brother VIP Kosova (VIDEO)


Rep artisti i famshëm kosovar Getinjo, bëhet banori i parë që futet në hapësirat e shtëpisë më me nam të momentit, atë të Big Brother VIP Kosova.

Shtëpia madhështore e vendit sapo hapi dyert me një super spektakël.

Big Brother VIP Kosova nisi transmetimin me një show fantastik me nikoqirët, Alaudin Hamiti e Jonida Vokshi.

Big Brother vjen për herë të parë në Kosovë me një shtëpi që u cilësua si ndër më të bukurat e viteve të fundit dhe me një shpërblim 200 mijë euro për fituesin – çmim ky më i madhi i dhënë ndonjëherë në rajon në kësi lloj formati, njofton Klankosova.tv.

Banorët do të mund t’i ndiqni drejtpërdrejt në dy kanale në ArtMotion 24 orë çdo ditë të javës.

“Prime” do të ketë të hënave dhe të premteve, ndërkaq program special do të ketë të dielave.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *