Olti Curri zbulon te fshehtën e banores nga Durrësi


Një nga konkurrente e këtij edicioni, është Vivien nga Durrësi.

Kjo e fundit tha se merret me marketing, e produksioni e dërgoj në shtëpinë e “BBVK” me Andi Artanin, duke krijuar një lidhje të simuluar, shkruan “Kosovarja”.

Olti, po thotë se bashkëvendasja e tij ka një njohje dhe ndoshta lidhje jashtë.Prezantuesit po thonë se ajo është vetëm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *