Cudit nëna Shqiptare, i ndalon të birit të marrë nuse nga fshati sepse ato janë të


Pershendetje si jeni juve. Kam deshir me nda his torin teme me ju. Une jom nje gru nga Gjakova 46 vjeqare. Burrin e kam 50 vjeqar.

I kemi 4 djem. Djali im me i madhi eshte 28 vjeqare pasi qe jam be nene une shume e re. Jam martuar ne moshen 18 vjeqare dhe kam ngelur shtatzen menjehere.

Problemi jem eshte qe djali tani eshte nj oftu me nje vajz nga Drenica dhe na ne Gjakove nuk le jojm me u martu jasht rr ethit shume. Gjakovart me gjakovart. Kjo eshte per me mbajt te past ert fm it e jo me i perzi me gjithqka.

Djali po don me u feju me ket vajzen e spo du me lan. Hiq nuk mp elqen, hiq spe du. E ka nje fytyre sikur ka tun dare. Spo di qysh me largu prej djalit. I thojsha 100 here ski me mar djalit se spo du me ma fl liq rr ojen mem pj el l fmij ka tunare. Po i qoj me sazha kishe mu ka ri bashku djali me nje ko jshike qe kan fol me heret per me largu ata spo ka e fekt.

Une i kam shkru edhe djalit tem kishe e pash me nje mashkull tjeter po as ajo nuk ka funk sionu. Nuk po du edhe pik mi l an mu bo bashk. Veq gjakovaren du me ma marr jo katu ndaren. Une edhe pse jom martu e re kam maj t qendrim.

Kam majt re n nshpin tem. Nuk e kom lon tul ifare mem hi ne shtepi sidomos kur kan qen kandi date per reja. Djalit du me ja shti nk ok qe ndoshta q itasht ka qef mu bo me ket qi ke po ma von pen dohet se rrethi jon osht nje lloj tjeter dhe jeta eshte tjeter prej tsaj. Une po pro voj me gjithqka me ja ge rdit djalit edhe po kam qef ata me ul sa ma p osht.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *