“O Ѕali të dua”, Ina Kollçaku: Një 80-vjeçar që ngrihet раѕ një gruѕhti dhe mban në këmbë рroteѕtën!


Gr shti që mori Berisha ditën e sotme gjatë protesët që kishte organizuar vetë ka marrë vëmendjen maksimale. Ka patur reagime të shumta nga politikanë të PS PD për këtë ngjarje, por edhe personazhe publik.

Ndër shumë të tjerë ka reagur edhe Ina Kollçaku ku shkruan mbi foton e Berishës së pl gosur: “O Berishë! Të dua!”.

Më pas ajo shpreh admirmin për Berishën si Lider dhe mënyrën si e menaxhoi situatën, por nuk harron të sqarojë se nuk është mbështetje politike.

“Nuk mendoj se kam parë ndonjëherë diçka kaq inspiruese sa një 80-vjeçar që ngrihet pas një gr shti dhe mban në këmbë protestën!

Një lider është thjesht Lider! Ose je Lider, ose nuk je Lider! Në bëhesh Lider.

Për mendjemykurit kjo është filozofike, jo mbështetje politike! E urrej veten që më duhet ta shpjegoj”, shkruan Ina.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *