Të gjithë të rritur, por banorët e Big Brother VIP Kosova nuk dinë të lëshojnë as shporetin (VIDEO)


Mbrëmë ka filluar spektakli më i madh i organizuar ndonjëherë në Kosovë,
“Big Brother VIP Kosova”, ka hapur dyert për 14 banorë.

Banorët do të jenë brenda mureve të shtëpisë së “BBVK” për 100 ditë, dhe përveq punëve tjera të shtëpisë ata duhet edhe të gatuajn vet, shkruan InfoKosova.

Por si duket edhe pse të gjithë janë të rritur ata rrallë janë futur në kuzhina nëpër shtëpitë e tyre.

Kjo pasi ata sot kanë hasur në vështirësi për ta lëshuar shporetin elektrik brenda shtëpisë.

Ndryshe, banorët kanë synimin për të fituar çmimin prej 200 mijë euro./InfoKosova


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *