“Kur te …ty , që ngele shtatzënë ti?”- Ish-i dashuri nuk njeh vajzën, gruaja e go zhdon te Arditi: Te kujtohet kur ti ishe duke


Në seancën e ndërmjetësimit sot në rubrikën “Shihemi në gjyq” në Tv Klan, Bukuria tregoi gjithë problemet me ish-bashkëshortin dhe faktin që ai nuk pranon vajzën e tyre. Ata nuk kanë bërë as celebrim, për shkak të gjyqit që ish-partneri i saj kishte me ish- gruan e parë.

Në një lidhje telefonike, Ismaili u shpreh se ka vendosur të tregojë të gjithë të vërtetën dhe dyshimet që ka në lidhje me atësinë e vajzës.

Ata gjatë seancës ju drejtuan njëri-tjetrit me fjalë fyese dhe tone të larta. Bukurie e akuzoi për një tjetër lidhje, ndërsa Ismaili si një grua mashtruese.

Ismail: Zonja Eni ka mundësi le të flasi, se unë sot do ja heq maskën asaj. Doja shumë të vija në Shqipëri, por janë mbyllur kufijtë, por pa ja hequr maskën asaj, unë nuk e lë me kaq. Unë kam dy pyetje, nuk flas më shumë!

Eni Çobani: Ti s’je martuar asnjëherë me zonjën Bukurie, por keni sjellë në jetë një fëmijë?

Ismail: Jo asnjëherë dhe nuk ka shans të martohet ajo me mua! Mashtruesja!

Eni Çobani: Atëherë të lutem ju pas kthimit të Bukuries, në familjen e zonjës Xhevrie keni prerë çdo lloj komunikimi, nuk keni asnjë lloj kontakti, asnjë lloj detyrimi ndaj fëmijës së vogël.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *