Ja cfare ndodh me bebin nese kryeni marredh enie gjate shtatzanise, 9 fakte qe duhen ditur


A duhet të kryeje një grua shtatzënë duhet të kryeje marr dhenie ? Për fat të keq, edhe në ditët që jetojmë tema rreth s ksit mbetet akoma një ta bu.

Shumë çifte e kanë të vështirë të flasin edhe me mjekun e tyre rreth kësaj teme. Kjo ndoshta lidhet me paragjykimet që kanë njerëzit mbi s ksin ose për shkak të kuptimit që gjithsecili i jep.

Nëse s ksin e keni menduar si diçka pozitive gjatë periudhës së shtatzanisë do e keni më të lehtë.

A e dëmton s ksi fëmijën? Pyetja është gjithmonë e njëjtë: Nëse shtatzënia ecën normalisht dhe nuk ka komplikime dhe gruaja ka dëshirë nuk ka asnjë rr zik për fëmijën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *