Avokati i njohur zbulon me urdhër të kujt u sulmua Berisha: U gatua në kuzhinën e…


Avokati Genc Gjokutaj ka komentuar su,lmin ndaj kreut të PD-së, Sali Berisha një ditë më parë.

Gjatë një interviste, Gjokutaj, ka renditur tre elementët që tregojnë se ai akt është një su,lm i mirëfilltë ndaj kryetarit të PD.

Ndër të tjera, Gjokutaj shtoi se dokumenti mjekësor i agresorit, Gerti Shehut, është një shpikje e gatuar në “kuzhinën” e PS.

“Ngjarja e djeshme, po ta shikosh në mënyrë objektive, në kushtet e një përplasje të mazhorancës e opozitës dhe një qëndrimi tejet të ashpër të mazhorancës dhe opozitës, ka një shpjegim, logjikë. Ka një parathënie të saj para kësaj proteste.

Këtu janë tre elementë, kemi të bëjmë me perceptimin popullor, ndërkombëtar dhe trajtimin ligjor, çështje më vete. Nga perceptimi popullor kjo është tronditëse, godi,tja e kryeopozitarit, një kryetari opozite që ka 30 vite në politikë, ka qenë për kurrikulën e tij kryetari i parë i opozitës shqiptare që godi,tet në një manifestim, protestë krejt paqësore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *