Gjiko reagon pas akuzave me gisht ndaj tij! ‘Ma shqetësuan e ma tmerruan familjen


Reperi Gjiko ka bërë një reagim të ri mbi veten dhe ngjarjen e t merrshme të për dhυ ni mit të 11 vjeçares në Prishtinë.

“Ju që po na gjykoni neve si artistë për influencë të keqe a po e dini që fëmijët tuaj nëpër shtëpitë e juaja kanë qasje nëpër faqe po rno gr afike 99% dhe nuk keni asnjë pikë kontrolli çka fëmijët tuaj bëjnë nëpër telefona e tableta. Edhe mos mendoni që na dëgjojnë vetëm neve artistëve shqiptarë por edhe artistët internacional. Sa i përket de gjenerimit global, na jemi v rima e fundit e kavallit. Edhe mos harroni, ne bëjmë muzikë për të rritur e jo për fëmijë”, është shprehur ai mes tjerash.

 

 

Tutje, reperi ka folur edhe për a kuzat ndaj tij që u riaktualizuan së fundmi

 

 

“e sa më përket mua, më paskan përgojuar emrin prapë. Nuk ka dert. Më nuk foli për këtë rast por pres me fol gjykata. Krejt ju që po më paragjykoni, po më thuani p edofil, dhυnues etj. Asnjëri nuk keni faj. Faj kanë ato portale që e kanë me mua personalisht. E fakturën ata kanë me e la me l igj. E kam cekur edhe një herë që nuk e kam dhυnuar e as dr oguar askënd e aq ma pak një të m itur. Një burrë i vërtetë flet një herë edhe nuk ka nevojë me rrejt. Për mu si me rrejt si me dhυnu, e njëjta marre është. Falemnderoj krejt ata që nuk janë duke më paragjykuar dhe po më mbështesin cdo ditë. Drejtësia ka me fol”, deklaron ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *