Vajza hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të ѕhkonin në hotel ajo ben veрrimin e рabeѕueshem


Policia pra ngosi një 36-vjeçar pasi sic thuhej ne njoftim, kishte tentuar të kr yejë mar rëdh ë nie pa des hire me një vajzë të re.

Por BW raporton se te dy te rinjte kishin njohje dhe ngjarja ka ndodhur pak pasi ata kishin ko nsumuar një darkë se bashku.
Mesohet se vajza, e cila ishte emig rante në Itali kishte darkuar me 36-vjeçarin me iniciale O.C.

si dhe dy meshkuj të tjerë ku kishin kons umuar dhe a lk o ol për disa orë në një lokal në Elbasan.
Pas darkës, 36-vjeçari e kishte ftuar vajzën të kalonin natës së bashku por është përballur me refuzimin e saj.

Pasi kanë dalë nga lokali, ai ka t entu ar të kry ejë ma rr ëdh ën ie por vajza ka arritur
të shpëtojë dhe ka njoftuar policinë, e cila i ka vënë pr a n g at autorit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *