E tallën për burrin? Zajmina Vajsari: Kur jam martuar unë ka qenë koha e qerosave me X5


Zaimina me natyrën e saj mjaft sportive u përfshi në një lojë në “Zemër Luana” bashkë më dy të ftuarat e tjera Semi Jaupaj dhe Kanita ku do të flisnin për çështjet e zemrës.

Një prej pyetjeve që iu drejtua vajzave ishte për njohjen më të çuditshme që ato kanë pasur.

Zaimina Vasjari u përgjigj duke thënë që ajo ka patur njohjen më të çuditshme.

“Kur jam dashuruar unë ka qënë koha e qerosave me X5”, tha Zaimina duke shkaktuar të qeshura dhe është pasuar me një batutë të Besit i cili i tha: “Por ti zgjodhe atë me X6”.

Ndryshe, Zaimina ka vite qe eshte e martuar dhe ka dy femije nje vajze dhe nje djale.

Ndersa bashkeshorti i saj eshte baba edhe i dy vajzave te medha nga martesa e meparshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *