Një tjetër Donald-Beatrix në BBVKS?, Stresi – Gresës: Nëse ti….


Reperi Stresi është kthyer njëri ndër banorët më të përfolur brenda shtepise se famshme të BBVK-së.

Ai mbrëmë në prime-in e BBvK-së foli për ish-bashkëshorten e tij, Keisin si dhe i kërkoi falje publike për gabimet që ka bërë ndaj saj.

Mbrëmë pas “eliminimit” të Andi Artanit, Stresi u prek shumë, madje shpërtheu në lot pas kumtimit të lajmit.

Sot, në një bisedë mes Stresit dhe Gresës në dhomën e gjumit, Stresi i tha që nëse del ti do qaj shumë.

“Me dal ti p.sh, ishalla nuk del o zot, kom me kajt shumë,” i tha ndër të tjerash Stresi – Gresës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *