Fiken dritat dhe ndizet romanca, dy banorët e BBV ‘kapen mat’ shtrat (VIDEO)


Kur dritat e shtëpisë së BBV Kosova janë fikur, të papritura kanë ndodhur. Në orët e para të mëngjesit, Getinjo është parë pranë shtratit të Vivien teksa përqafohen me njëri tjetrin dhe qëndronin pranë njëri tjetrit.

Madje, Getinjo është kujdesur që edhe të mbulojë Vivien teksa kjo e fundit qëndronte e shtrirë në shtrat. Ata flasin dhe bashkë bisedojnë ndërohë që nuk ja lëshojnë duart njëri-tjetrit.

Nëse vazhdojnë me këtë ritëm duket se jemi shumë pranë romancës së parë në BBV Kosova. Fiken dritat dhe ndizet romanca, dy banorët e BBV ‘kapen mat’ shtrat (VIDEO)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *