Getinjo shfrytëzon ndaljen e dritave në BBV, i hyn në shtrat bukuroshes Vivien (VIDEO)


Getinjo dhe Vivieni janë shfaqur shumë afër njëri-tjetrit brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, si duket ata po e shijojne pranin ne format ku menjeher eshte verejtur kimi ne mes.

Reperi i njohur ishte shtrirë në krahët e Vivienit, e cila ishte bërë gati për të fjetur, kur dritat e shtëpisë së BBV Kosova janë fikur, të papritura kanë ndodhur.

Në orët e para të mëngjesit, Getinjo është parë pranë shtratit të Vivien teksa përqafohen me njëri tjetrin dhe qëndronin pranë njëri tjetrit. Madje, Getinjo është kujdesur që edhe të mbulojë Vivien teksa kjo e fundit qëndronte e shtrirë në shtrat.

Getinjo dhe Vivieni janë shfaqur shumë afër njëri-tjetrit brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, si duket ata po e shijojne pranin ne format ku menjeher eshte verejtur kimi ne mes.

Reperi i njohur ishte shtrirë në krahët e Vivienit, e cila ishte bërë gati për të fjetur, kur dritat e shtëpisë së BBV Kosova janë fikur, të papritura kanë ndodhur.

Në orët e para të mëngjesit, Getinjo është parë pranë shtratit të Vivien teksa përqafohen me njëri tjetrin dhe qëndronin pranë njëri tjetrit. Madje, Getinjo është kujdesur që edhe të mbulojë Vivien teksa kjo e fundit qëndronte e shtrirë në shtrat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *