Këngëtarët kosovarë lënë Amerikën për të jetuar në Kosovë


Këngëtarët kosovarë lënë Amerikën për të jetuar në Kosovë. Çifti i njohur Vera dhe Sunaj Saraqi janë të njohur si këngëtar që shumë vite në skenën muzikore. Ata për shumë vite kanë jetuar në Amerikë, por gjithmonë pushimet i kanë kaluar në vendlindje

Ata janë rikthyer në Kosovë , dhe për këtë janë shumë të lumtur. Kujtojmë se edhe djali i tyre është një nga këngëtarët më të dashur në muzikën shqiptare, shkruan “Kosovarja”. Shiko videon:

Këngëtarët kosovarë lënë Amerikën për të jetuar në Kosovë. Çifti i njohur Vera dhe Sunaj Saraqi janë të njohur si këngëtar që shumë vite në skenën muzikore. Ata për shumë vite kanë jetuar në Amerikë, por gjithmonë pushimet i kanë kaluar në vendlindje

Ata janë rikthyer në Kosovë , dhe për këtë janë shumë të lumtur. Kujtojmë se edhe djali i tyre është një nga këngëtarët më të dashur në muzikën shqiptare, shkruan “Kosovarja”. Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *